Uro, sjokk og traume heling for gravide og mammaer

Gruer du deg for fødselen? Ble fødselen veldig annerledes enn det du trodde? Lider du etter en overveldende og traumatisk opplevelse? 

Jeg er her og tilbyr deg støtte og veiledning. Så du finner tilbake til deg selv, til din ro og din indre styrke. Til opplevelsen av å være trygg igjen. Til din energi, søvn og seksualitet. Jeg jobber gjennom samtale, men mest gjennom å lytte til kroppens tause språk, gjennom nervesystemet. Det er der det som en gang ble overveldet sitter fast, og det er der vi i samarbeid varsomt og forsiktig kan finne tilbake til din ro, flyt og kraft, og følelsen av å høre til.  

 

Jeg jobber hovedsaklig etter en traume helingsmetode som heter Somatic Experiencing. Jeg benytter også andre modaliteter som akupressur, yoga nidra, tai chi for å støtte og styrke nervesystemets evne til å regulere seg, der jeg finner det gunstig.

Du kan finne mer om metoden Somatic Experiencing her:  www.traumahealing.com

 

Pris: 60 min 1000,- / 90 min 1500,-

For bestilling av time, ta kontakt på mail: helene@bevisstfoedsel.no

Helene er utdannet jordmor og sertifisert Somatic Experiencing Practitioner (SEP). Hun sitter i styre i SE-foreningen og er medlem av  SE Trauma Institute.